Print

Naast de verspreiding van uw communicatiecampagnes in een van onze 15 tijdschriften, geselecteerd op basis van uw specifieke doelgroep, bieden wij ook een waaier aan andere diensten: productie op aanvraag van communiqués, van verslagen in verband met een congres of een bepaald evenement, verslagen van rondetafelgesprekken met een panel van multidisciplinaire sprekers, etc…

* Medi-Sfeer, Farma-Sfeer, De Specialist, Gunaïkeia, MedinLux (NEW), Neuron, Onco-Hemato, Ortho-Rheumato, Percentiel, Skin, BHL, Viva Gezond, Urologic, Abstract International (NEW)

Digitaal

Al onze gedrukte media zijn beschikbaar zowel online als in een newsletter, die 4x per week wordt opgestuurd naar een specifieke doelgroep die gekoppeld is aan het merk. Met advertentieruimtes (leaderbords, banners) en het schrijven van content (redactionele publicaties en hotlines), kan u uw communicatieplan digitaal implementeren. Verslagen met impressions, opening rates en clickthrough rates stellen u in staat de KPI’s op optimale wijze te volgen. Daarnaast is onze database (GDPR-conform) ook beschikbaar voor uw campagnes met betrekking tot Direct emailing.

Audio-Visueel

Met een ideale ligging in Zaventem sinds 2016, biedt onze Health Avenue-studio een veelzijdige en professionele ruimte van 500m2 aan om uw videocapsules, live webcasts, e-learnings (met de mogelijkheid tot accreditatie op ons Braintop-platform), animatiefilms etc… te verwezenlijken. Een team van journalisten/verslaggevers staat ook tot uw beschikking voor externe interviews.

Evenementen

De Health Avenue-divisie organiseert voor u ook kant-en-klare evenementen. Of u nu een rondetafelgesprek wilt organiseren met een panel van experts of uw voorschrijvers belangrijke informatie met betrekking tot uw therapeutisch gebied wilt geven- al dan niet met live streaming-, onze studio biedt een ruimte van 100m2 met plaats voor maximaal 50 artsen. Een aangrenzende vergaderzaal en een keuken zijn beschikbaar om uw evenement te optimaliseren. Offsite? Geen probleem, wij zoeken voor u vergaderzalen in België in het kader van externe vergaderingen, die we uiteraard kunnen filmen en streamen via het internet, indien nodig.

E-learnings

De RMN-groep heeft een eigen platform ontwikkeld waarop al dan niet geaccrediteerde e-learnings worden aangeboden aan Belgische artsen en apothekers: Braintop.

Deze cursussen worden voornamelijk opgenomen in de Health Avenue-studio en worden ondergebracht in de Braintop-catalogus, per doel en specialiteit, met de mogelijkheid om de cursus op uw eigen tempo te bekijken. We gebruiken onze eigen gedrukte en digitale media om artsen en apothekers te informeren over de beschikbaarheid van e-learnings, om zo het aantal deelnemers te verhogen.

Job Health

Bent u op zoek naar aanwervingen in de medische sector? Dan is Job Health het medium waarmee u uw rekruteringsadvertentie in De Specialist, maar ook online (website en newsletter), kunt plaatsen. De grote verspreiding via print en digitaal garandeert een optimale zichtbaarheid van uw advertentie en verhoogt uw kansen om gezien en gelezen te worden, en vooral om de zeldzame parel te vinden.